Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Σκέψεις για κάτι παλιό...

     Πάντα το άφηνε για αργότερα..σαν να ήταν μια ''υποχρέωση'' που κάποια στιγμή, κάποια κατάλληλη στιγμή, θα έβρισκε να την διευθετήσει.. Κι έτσι περνούσαν τα χρόνια.. πολλά χρονιά που ποτε δεν βρέθηκε αυτή η πολυπόθητη κατάλληλη στιγμή..
     Κι όλα αυτά τα χρόνια ήταν τόσο μαζί.. ενώ τώρα είναι τόσο μακριά και τόσο κοντά ταυτόχρονα..όσο δεν υπήρξαν ποτέ..
     Πλέον δεν προκαλεί τόσο πόνο, άλλωστε είναι και αυτό που λένε ότι ο καιρός όλα τα γιατρεύει.. Αλήθεια είναι! Δεν πονάει πια..όχι ότι ξέχασε, αλλά δεν πονάει.. Είναι και τα καινούρια πράγματα που κάνει πλέον.. δεν μιλάει πια γι αυτό.. Αλλά θυμάται..και πάντα θα θυμάται..
     Πώς να ξεχασει κιολάς...Δεν ήταν και λίγος καιρός,μια ζωή σχεδόν..μέχρι το τέλος..Και από τότε όλα άλλαξαν!! Και δεν πρόλαβε να χαιρετήσει όπως θα έπρεπε..ακόμα και την τελευταία φορά που συναντήθηκαν δεν πήγε να χαιρετήσει..το άφησε για αργότερα που θα ήταν πιο κοντά και θα είχαν χρόνο να τα πουν..αλλά δεν έτυχε να βρεθούν και μετά έφυγε..
     Είχαν στείλει μερικά μηνύματα..τυπικά κυρίως..τι κάνεις..πώς περνάς..πώς ειναι τα πράγματα..πότε γυρνάς..αντε να σε δούμε..Τέτοια!! Συνηθισμένα..Δεν γύρισε τελικά..Ποτέ δεν γύρισε..Ή μάλλον γύρισε..Ναι,γύρισε..Αλλά ήταν ήσυχα..αμίλητα..παράξενα..Τίποτα δεν ήταν ίδιο..για κανέναν..Γύρισε για να φύγει για πάντα..
     Αλλά από τότε πέρασε καιρός..νέα πράγματα..νέα δεδομένα..νέες χαρές..Όλα άλλαξαν!!
     Κάπου κάπου έρχονται οι σκέψεις..σπάνια πλέον όμως..Περίεργο, μα είναι γλυκές σκέψεις..αναμνήσεις..ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ..Έτσι κι αλλιώς μαζί μεγάλωσαν..τόσα χρονιά μαζί ήταν..όχι οι 2 τους..Όλοι μαζί!!! και κάποιοι είναι ακόμη μαζί.. και θυμούνται..πάντα θα θυμούνται..γιατί κάτι τους ξαναένωσε..
      Και μου έρχεται ένα τραγούδι στο μυαλό..  ''άραγε πού να βρίσκεσαι..για τι να λες...''
    

2 σχόλια:

Ναταλία είπε...

Καλησπέρα και καλώς σε βρήκα!
Μου άρεσε πολύ πολύ το blog σου, ο στίχος της Κικής Δημουλά που γράφεις πάνω δεξιά είναι ο αγαπημένος μου :)

Πολύ με αγγίζει και το κείμενό σου...
Αυτές οι αναμνήσεις... καμιά φορά νιώθω ότι υπάρχουν μόνο για να μας πονάνε...

Χάρηκα πολύ, ελπίζω να τα ξαναπούμε, καλό σου βράδυ

pingu είπε...

Σ ευχαριστώ πολύ.. :-)
Πονανε αλλα και χωρίς αυτές μισή ζωή..